Het beste snoep van vroeger jaren 60

Iedereen houdt er wel eens van om een lekker snoepje te eten. In de jaren 60 was dit ook geen enkel probleem. Snoep van vroeger jaren 60 was namelijk altijd erg populair. De meeste mensen hielden er wel van om een snoepje te eten. 

Dat is in deze tijd natuurlijk niet anders geworden. Er zijn nu nog heel wat mensen die met enige regelmaat een heerlijk snoepje eten. Het is dan leuk om weer eens terug te kijken naar de tijd dat er nog hele andere snoepjes waren. De jaren 60 waren namelijk wel hele andere tijden met snoep.

8x Het beste snoep uit de jaren 60!

1. Pepermuntballen

Vroeger was pepermunt helemaal in. Vooral de pepermuntballen konden heel wat mensen van genieten. Eigenlijk waren ze altijd net te groot om netjes te kunnen eten.

King

2. Mint snoepjes

Mint snoepjes was in de jaren 60 erg populair. Snoep van vroeger jaren 60 was nog niet heel erg origineel, maar de mint snoepjes lagen bij heel wat mensen regelmatig op de tong. 

3. Winegums 

Winegums zijn snoepjes in allerlei kleuren en die kennen we nu nog steeds. In de jaren 60 waren ze hier erg fan van, want het waren kleine snoepjes die je eenvoudig naar binnen werkt. 

4. Toffee

Toffee is nog steeds erg populair, maar vroeger was het helemaal populair. Overal kon je wel toffee in stoppen, want de mensen die aten het vroeger toch wel op. 

5. Lolly’s

Lolly’s zijn eigenlijk in elk tijdperk wel erg populair. Er zijn ook maar weinig mensen die lolly’s niet lekker vinden. Daarom is het voor veel mensen nog steeds een lekker snoepje. 

6. Zwarte muizen

Snoep van vroeger jaren 60 is iets wat je kan associëren met zwarte muizen. Deze smaken naar drop, maar ze waren toen de tijd helemaal in omdat mensen dit lekker vonden. 

7. Candybars

Candybars waren er in de jaren 60 nog niet zoveel. Er waren er wel een paar en die vonden de mensen erg lekker. Als het maar chocolade heeft met wat er in. Dit is nog steeds zo.

8. Fudge

Fudge is ook iets wat je overal in kan stoppen. Vroeger was fudge erg populair en het werd ook veel meer gegeten dan dat we het nu nog eten. 

Snoep van nu en snoep van vroeger jaren 60

Snoep van nu lijkt nog wel een beetje op het snoep wat je vroeger kon krijgen. Vroeger had je namelijk minder keuze, maar vanuit daar zijn wel de vele soorten snoep ontstaan die wij nu allemaal kennen. 

De meeste mensen vinden snoep van vroeger jaren 60 erg lekker, maar meestal gaat de voorkeur wel uit naar het snoep wat er tegenwoordig wordt verkocht. Er zit namelijk nu wat meer variatie in dan vroeger.

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs