Vermogen van Armin van Buuren

Wat zou Armin van Buuren op zijn bankrekening hebben staan? Armin van Buuren is één van de grootste dj’s van Nederland. Het vermogen Armin van Buuren zou dan ook zeker niet tegenvallen. Wij geven je eenvoudig antwoord op deze vraag door uit te zoeken wat Armin precies verdient. 

Wie is Armin van Buuren

Armin van Buuren heet officieel gezien Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren. Hoe oud is Armin van Buuren? Hij is op dit moment 46 jaar oud (25 december 1976). Armin van Buuren woont op dit moment in leiden. Het gezin van Armin van Buuren bestaat uit hemzelf en zijn vrouw Erika van Thiel. Daarnaast hebben ze twee kinderen: Fenna van Buuren en Remy van Buuren. Armin van Buuren is niet gescheiden.

Armin van Buuren komt in Groningen optreden binnenkort. Hij treedt als dj over de hele wereld op. Armin vraagt zo ongeveer €60.000 als je wil dat hij op je feestje komt. Dit is nog maar een voorbeeld van de prijzen die Armin vraagt. Het vermogen van Armin van Buuren zal dan ook niet niets zijn. 

Wat is het vermogen van bekende dj Armin van Buuren?

Het vermogen van Armin van Buuren is een inschatting die wordt gemaakt op basis van wat hij voor zijn optreden vraagt en wat er verder bekend is over zijn vermogen. Armin van Buuren is één van de rijkste dj’s van de wereld. Hoe rijk is Armin van Buuren dan precies? Het schijnt zo te zijn dat hij een aardig volle bankrekening heeft. 

Het vermogen van Armin van Buuren wordt op dit moment geschat rond de 52 miljoen euro. Hoeveel kost Armin van Buuren per uur dan ongeveer? Voor het kleine bedrag van €60.000 speelt hij even op je feest. Het salaris Armin van Buuren is dus zeker aan de hoge kant. 

Interessante weetjes over dj Armin van Buuren

Armin van Buuren is al een hele tijd actief als dj. Daarom zijn er zeker wat verschillende weetjes over hem te vinden. Hieronder hebben we er drie voor je neergezet: 

  1. Armin van Buuren gaat niet naar het songfestival. Hij vindt dat hij erg bijzonder is behandeld door de commissie dus hij wil niet meer namens Nederland naar het Songfestival toe 
  2. Armin van Buuren is afgestudeerd als jurist. Wanneer hij dus klaar is met zijn dj carrière, kan hij altijd nog aan de slag als jurist 
  3. Armin van Buuren is katholiek en hij is gedoopt. Hij heeft ook zijn kinderen laten dopen

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs