Films en tv-programma’s met Katherine Heigl

Katherine Heigl is een Amerikaanse film- en televisie actrice Ze is vooral bekend geworden van haar rol in de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, waar ze de rol van Dr. Isobel Stevens speelt. Heigl is na het acteren in meer dan dertig films en series niet meer weg te denken uit Hollywood. Benieuwd naar de films en series waar Katherine Heigl in heeft gespeeld? In dit artikel behandelen we haar vijf bekendste werken.

De beste films en tv-programma’s met Katherine Heigl in de hoofdrol

De Amerikaanse actrice is op vroege leeftijd begonnen met acteren. Al op haar 14e was ze voor het eerst op het grote doek te zien. Benieuwd naar de beste Katherine Heigl films en tv-programma’s? Wij hebben een lijstje voor je opgesteld! 

Knocked Up (2007)

Knocked Up is een romantische komedie, die in 2008 een People’s Choice Award voor beste komedie heeft binnengesleept. In de film volgen we Ben Stone (Seth Rogan) en Allison Scott (Katherine Heighl). De twee hebben beide erg verschillende achtergronden, maar toch ontmoeten ze elkaar op een avond in een nachtclub. Hun ontmoeting leidt tot een onenightstand en acht weken later blijkt Allison zwanger te zijn van Ben. Allison vertikt het om alleenstaande moeder te worden en besluit Ben beter te leren kennen. Wie weet loopt het uit tot een ware relatie…  

Firefly Lane (2021 - 2023)

De televisieserie Firefly Lane vertelt het verhaal van Tully, gespeeld door Katherine Heigl, en Kate (Sarah Chalke). De twee vrouwen zijn al vriendinnen sinds hun eerste ontmoeting in 1984. Waar Kate een introvert persoon is, was Tully het coolste en mooiste meisje in de klas. De twee hebben een band gevormd die alle mijlpalen in hun leven doorstaat, zelfs de tragische gebeurtenissen in het heden. 

Jenny’s Wedding (2015)

Jenny Farrel, gespeeld door Katherine, is de enige van haar broers en zussen die nog niet getrouwd is. Ze heeft al langdurig een relatie met een vrouw, maar haar conventionele familie weet hier niets van af… tot ze het hen verteld. Jenny wil trouwen met haar vriendin, maar haar onthulling verandert het traditionele leven en de dynamiek van de familie Farrell. Zal de bekentenis van Jenny de hele familie uiteen drijven? Deze romantische drama zal je laten lachen en huilen. 

Jackie & Ryan (2014)

Op zoek naar nog een dramafilm die je doet geven om de hoofdpersonen? Zet Jackie & Ryan dan op! Ryan (Ben Barnes) is een trein hopper met de droom om ooit een succesvolle muzikant te worden. Jackie (Katherine Heigl) is een alleenstaande moeder die vocht om de voogdij over haar dochtertje te behouden. De twee komen samen en veranderen binnen de kortste keren elkaars leven.

Grey’s Anatomy (2005 - …)

Je hebt er vast al weleens van gehoord: Grey’s Anatomy, een van de langstlopende ziekenhuisseries. Het feit dat de show al negentien seizoenen heeft, geeft aan hoe populair het is. De show volgt de artsen en doktoren van het Grey Sloan Memorial Hospital. Katherine speelt de rol van Dr. Isobel Stevens. Samen met haar collega’s heeft Dr. Isobel dagelijks te maken met kwesties die dodelijke gevolgen hebben. Het team van doktoren en artsen kunnen vriendschap, liefde en troost bij elkaar vinden. De serie heeft meerdere prijzen gewonnen en is door veel mensen enorm geliefd. Op zoek naar een heerlijke serie om te bingen? Kies dan voor Grey’s Anatomy en laat je achteroverslaan door de choquerende seizoensfinales.

Katherine Heigl is een actrice die fantastisch werk levert in diverse films en series. Heigl zit al meer dan dertig jaar in het vak en lijkt nog niet te willen stoppen, gelukkig maar! Dus, plof vanavond lekker op de bank met een dekentje en een bak popcorn en geniet van één van de werken van Katherine Heigl. 

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs