Het vermogen van Beau van Erven Dorens is niet niets. Hij werkt namelijk al jaren voor de Nederlandse televisie. Het is dus goed om eens te kijken hoe rijk Beau van Erven Dorens is. 

Wie is Beau van Erven Dorens?

Beau van Erven Dorens is iemand die je sowieso van de Nederlandse televisie kunt herkennen. Hij is één van de bekendste presentatoren in de televisiewereld. Beau van Erven Dorens heeft een vrouw, Shelly Vermeijen. Samen met zijn vrouw heeft Beau vier zoons gekregen: Bram, Tijn, Bobbie en Jan Arie. 

De kinderen van Beau van Erven Dorens groeien op midden in Amsterdam. Samen met zijn zoons en zijn vrouw wonen ze in een grachtenpand in Amsterdam. Het huis van Beau van Erven Dorens heeft maar liefst €1.910.000 gekost. Beau van Erven Dorens woont hier met veel plezier en het lijkt er niet op alsof hij wil verhuizen. 

Beau van Erven Dorens komt zelf oorspronkelijk niet uit Amsterdam. Hij is geboren in Haarlem. Hij heeft wel zijn studie gevolgd in Amsterdam, waardoor hij verliefd is geworden op onze hoofdstad.

Beau van Erven Dorens en kids

Waar verdient Beau van Erven Dorens zijn vermogen aan?

Beau van Erven Dorens kun je van een hele hoop verschillende programma’s kennen. Zo kun je hem kennen van Weet Ik Veel, Deal or no Deal, Shownieuws of zijn eigen programma Beau. Beau van Erven Dorens zijn vermogen is dus steeds verder uitgegroeid, omdat hij heel wat verschillende programma’s mag presenteren.

Naast zijn televisiewerk, heeft Beau ook enkele bv’s op zijn naam staan. Hier verdient hij ook een aardig zakcentje aan. Dit komt allemaal nog boven op het vermogen wat hij al heeft opgebouwd bij de televisiewereld. Hierdoor blijft zijn vermogen eigenlijk de hele tijd groeien. 

View this post on Instagram

A post shared by Beau van Erven Dorens (@beauvaned)

Wat is het vermogen van Beau van Erven Dorens?

Het totale vermogen van Beau van Erven Dorens staat op dit moment op €5.5 miljoen. Dit is natuurlijk een schatting, want we kunnen nooit precies weten hoeveel Beau met al zijn werk verdient heeft. Daarnaast werkt hij nu nog steeds, waardoor zijn vermogen steeds blijft groeien. 

Weetjes over Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is al zo lang te zien op de Nederlandse televisie, waardoor er genoeg weetjes over hem te vinden zijn. Hieronder hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet. 

  1. Beau van Erven Dorens is niet alleen presentator, maar hij is ook stemacteur. Je hebt hem regelmatig kunnen horen in verschillende films. 
  2. Beau heeft een huis gekocht aan de Prinsengracht. Daarbij heeft hij ook een eigen gracht gekocht, omdat hij zich zo thuis voelt in Amsterdam