De beste dj’s uit de jaren 90

Als je gaat kijken naar een dj uit de jaren 90 die ook nog eens uit Nederland komt, dan hou je niet heel veen dj’s over. Toch zijn er een aantal dj’s in Nederland die in de jaren 90 door zijn gebroken. 

Wij hebben daarom een lijstje gemaakt van de dj’s die wij konden vinden, zodat je er niet meer naar hoeft te zoeken. Elke dj heeft veel impact gemaakt op de Nederlandse muziekwereld, maar ook daarbuiten hebben ze veel betekend.

4x De beste dj’s van de jaren 90!

1. Armin van Buuren 

Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren, ook wel gewoon Armin van Buuren genoemd, is door gebroken in de jaren 90. In 1995 kwam hij met de remix op de hitlijsten te staan. Engeland is het beste land voor Armin geweest, want hier heeft hij door de jaren heen het meeste succes gehad. 

Armin van Buuren

2. Tiësto 

Tiësto is ook één van de grootste dj’s die Nederland ooit gekend heeft. Hij is al in 1985 begonnen en vanuit daar is hij steeds verder door gegroeid. Hij is ooit klein begonnen met muziek en dit is uit de hand gelopen. Hij is nu één van de grootste dj’s ooit. 

Tiësto

3. DJ Paul Elstak

DJ Paul Elstak is ook een dj die je niet wilt vergeten. Een dj uit de jaren 90 is hij zeker, hij is namelijk doorgebroken rond 1995, net als Armin van Buuren. Hij heeft meerdere grote hits gescoord en hij is in Nederland hierdoor erg groot geworden. 

4. Ferry Corsten 

Wij Nederlands hebben het goed getroffen met de dj’s uit ons land. Ferry Corsten is namelijk net als Tiësto en Armin van Buuren één van de beste dj’s van de wereld. Uiteindelijk is Ferry uitgebroken in 1999, waardoor hij steeds groter is gegroeid is en hij nu bij de top hoort. 

Dj's uit de jaren 90 vs nu

Je kunt een duidelijk verschil merken in de stijl van de dj uit de jaren 90 of van een latere tijd. Sommige dj’s willen zich wel aanpassen, terwijl een andere dj dit niet wil. In Nederland hebben wij de echte wereldtop te pakken qua dj’s en hier mogen we echt trots op zijn. 

De dj’s van nu hebben vaak een ander beeld van muziek dan de dj’s die al vroeg begonnen zijn. Per persoon kan het verschillen welke dj je meer ligt en ook liever naar wilt luisteren. Dit heeft ook vooral te maken met je eigen smaak.

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs