De beste mobiele telefoons jaren 90

In de jaren 90 leefden we allemaal in een hele andere tijden. Social media was nog niet zo groot en we waren allemaal bezig met het feit dat je de beste mobiele telefoons jaren 90 wouden hebben. Het was soms wel eens zoeken welke telefoon geschikt was en welke niet. 

Het is wel leuk om weer eens terug te gaan in de tijd en te kijken welke telefoons we vroeger gebruikten. Zo zie je direct waar we vandaan komen en hoe luxe we het op dit moment eigenlijk hebben.

4x De beste mobiele telefoons uit de jaren 90!

1. Motorola DynaTAC 8000X

De Motorola DynaTAC 8000X was een echt bakbeest van een telefoon. Deze kon je niet even in je broekzak steken om mee te nemen. Hij was wel handig om mee te bellen. 

2. Motorola MicroTAC

Mobiele telefoons jaren 90 waren helemaal in doordat de Motorola MicroTAC op de markt kwam. Deze kon je namelijk wel meenemen in je zak zonder hier veel gedoe bij te hebben. 

3. Nokia 9000

De Nokia 9000 was echt een geweldig ding. Het was een Nokia die je open kon klappen waardoor je een scherm en je toetsenbord apart van elkaar had. 

Nokia 9000

4. IBM Simon

De IBM Simon was eigenlijk de allereerste smartphone die er ooit gemaakt is. Je kon met een speciale Stylus op het scherm tikken. Deze uitvinding was er nog niet eerder. 

Mobiele telefoons jaren 90 vs nu

Nu zij de mobiele telefoons natuurlijk heel anders dan in de jaren 90. In de jaren 90 kwamen de mobiele telefoons net op en niet iedereen had een telefoon. Sommige waren ook veel te groot om mee te nemen. 

Daarnaast waren mobiele telefoons in de jaren 90 ook veel duurder dan nu. Mobiele telefoons jaren 90 waren dus eigenlijk alleen bedoeld voor mensen die veel geld hadden. Nu heb je zoveel verschillende soorten telefoons, dat er vast wel eentje tussen zit binnen jouw budget.

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs