Wat is een sunshower en welke voordelen zitten eraan? 

Wat is een sunshower? Dit is een vraag die we steeds vaker voorbij zien komen. Een sunshower douche wordt namelijk steeds populairder. Het is daarom goed om te kijken wat een sunshower precies is en hoe hij werkt. 

Een sunshower is kortgezegd een infrarood douche die wordt gemonteerd in een doucheruimte. De infrarood douche bevat vitamine D, waardoor je tijdens het douchen dus vitamine D binnen krijgt, zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. 

sunshower

Hoe werkt een sunshower?

Wat is een sunshower douche: een infrarood douche. Het is wel handig om te weten hoe je deze sunshower opbouwen moet en hoe hij precies werkt. Een sunshower werkt eigenlijk vrij eenvoudig. Als je op een knop drukt tijdens het douchen, zal de sunshower automatisch aan gaan. Zo kun je eenvoudig zien dat een sunshower aan blijft. Een sunshower hoort niet te knipperen. Jouw sunshower blijft knipperen? Dan is het goed om even te kijken wat er aan de hand is met de sun douche.  

Wat doet een sunshower dan precies?

sunshower

Wanneer je de sunshower aanzet gaat de sunshower licht en warmte uitstralen. Dit komt door de infraroodstraling. Hierdoor krijg je vitamine D binnen. De straling komt neer op je huid, waardoor je lichaam dit als vitamine D kan opnemen. Hierdoor voel je je na zo’n douche een heel stuk fitter

De voordelen van een sunshower

Er zitten heel wat verschillende voordelen aan een sunshower. Een sunshower infrarood maakt dan vitamine D aan, maar dit zorgt voor de volgende voordelen:

   

  • De sunshower zorgt voor een goede bloedcirculatie 

  • Een sunshower zorgt ervoor dat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd in je lichaam 

  • De bouwstoffen in je lichaam worden sneller en beter aangevoerd in het volledige lichaam 

  • Een infrarood douche kan een goede opwarming zijn voor het sporten, waardoor je blessures kunt voorkomen 

  • Door regelmaat gebruik te maken van een sunshower, kom je nooit vitamine D tekort

  • De sunshower zorgt voor een gezonde hormoonproductie 

  • De huid wordt tijdens het gebruikt van een sunshower beter gereinigd, doordat de poriën verder open gaan staan

Wat is een sunshower en kan het gevaarlijk zijn?

Wat is een sunshower is een veelgestelde vraag, maar ook is het belangrijk om te weten of een sunshower gevaarlijk is. Is een sunshower echt gevaarlijk of kunnen er hier niet zo snel problemen mee ontstaan? Een sunshower is niet gevaarlijk

Een sunshower is juist gemaakt om voor een korte tijd te gebruiken. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de sunshower en zal het niet slecht zijn voor je huid. De sunshower is namelijk gemaakt voor korte periodes, waardoor hij erg veilig voor je lichaam is.

sunshower-1

Een sunshower aanschaffen

Een sunshower aanschaffen doe je niet zomaar iedere dag. Wat kost een sunshower is dan ook een veelgestelde vraag. Het is dan ook goed om te kijken welke mogelijkheden er voor je douche zijn. Dit kan per douche aanzienlijk verschillen. 

Het is goed om een vakman in te schakelen en te kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor in je badkamer. Op die manier kan er bepaald worden of een sunshower iets voor je badkamer is of dat je beter een andere keuze kunt maken.

vakman

De kostenpost van een sunshower

Vooraf kun je niet precies bepalen wat een sunshower gaat kosten. Door een offerte aan te vragen bij het bedrijf waarmee je in zee gaat, kun je het beste beeld voor jezelf scheppen. Wat is een sunshower is voor deze mensen geen vraag. Ze weten namelijk precies wat er handig is om te doen in je badkamer en wat niet. 

Picture of Jay
Jay

Schrijver Lifestyleguy.nl

Jay is een gepassioneerde schrijver en influencer, wiens expertise ligt in de wereld van lifestyle en entertainment. Als gewaardeerd lid van het Lifestyleguy.nl team deelt Jay regelmatig boeiende artikelen over de nieuwste trends en feitjes met betrekking tot celebrities, zowel nationaal als internationaal.

Naast zijn werk als schrijver, neemt Jay de sociale mediawereld stormenderhand over als een invloedrijk figuur. Zijn scherpe oog voor popcultuur en zijn vermogen om de nieuwste roddels te ontdekken, maken hem een favoriet onder zijn volgers.

Inhoud

Nieuwe blogs