1. Veiligheid
  2. slimme deurbel

Beste slimme deurbel REVIEW & TEST 2024

Laatst bijgewerkt: 10-04-2024

Met een flitsende blik voel je al dat er iets belangrijks gaat gebeuren. Je voelt het al aan de deurklink, je hebt een bezoeker. Je zou voelen hoe gemakkelijk het is om deze bezoeker te begroeten met een slimme deurbel met camera. Deze camera geeft je de mogelijkheid om te weten wie er voor de deur staat voordat je de deur opent. Hier ben je terecht als je op zoek bent naar een goede slimme deurbel; de top 10 producten staan voor je op een rijtje. Door de verschillende merken en kwaliteit slimme deurbel kan je gemakkelijk een keuze maken die precies bij je past. Kom mee en laat ons samen een eindje gaan met een slimme deurbel!

slimme deurbellen zijn een belangrijk onderdeel voor de lifestyle van veel Nederlanders. Ze verbeteren immers de levensstijl en daarmee bevorderen ze ons welzijn. Deze slimme deurbellen verrijken ons dagelijks leven op talloze manieren. Ze bieden niet alleen gemak en comfort, maar dragen ook bij aan onze gezondheid, productiviteit en algemene tevredenheid.

Of het nu gaat om de duurdere of goedkopere slimme deurbellen in onze top 10 lijst, ze spelen allemaal een belangrijke rol in het streven naar een manier van leven die onze lifestyle bevordert. Elke slimme deurbellen in onze lijst is zorgvuldig geselecteerd op basis van functionaliteit, kwaliteit en gebruikersbeoordelingen. Onze top 10 is een inspiratie voor iedereen die zijn of haar leven wil verbeteren met slimme, handige en waardevolle producten. Bekijk de top 10 meteen hieronder en laat je inspireren om je levensstijl te verrijken!

Inhoudsopgave

Beste 10 slimme deurbellen lijst [Uit onze 2024 test]

Bekijk hieronder de top 10 beste slimme deurbellen en kies een slimme deurbel die bij jou past! Heb je een slimme deurbel in de lijst gezien die je graag wilt aankopen? Dat is mooi! Klik dan op de rode button onder degene die jij wilt. Zodoende ga jij meteen naar de webshop om te bestellen en heb jij jouw favoriete slimme deurbel zo binnen!

Video deurbel met camera

5/5

Met deze video deurbel van Zedar ben je altijd op de hoogte van wat er voor de deur gebeurt. De deurbel beschikt over een HD-camera met een kijkhoek van 160° waardoor je een scherp beeld krijgt. De combinatie van de 1080P HD-resolutie en de Night Vision functie zorgen voor heldere beelden ook ’s avonds. Daarnaast is de video deurbel draadloos en werkt op een accu. Je hoeft dus geen kabels meer te trekken om de deurbel te installeren. De video deurbel is voorzien van een draadloze gong met T-ring geluid waarmee je altijd weet wanneer er iemand voor de deur staat. In de set zit ook een 32GB SD-kaart waarmee je gemakkelijk opnamen kunt opslaan. Zo mis je nooit meer belangrijke momenten. Installeer de video deurbel gemakkelijk en laat je verrassen door de vele functies.

Nordväl SH105 Slimme Vide

5/5

Met deze Nordväl SH105 Slimme Video Deurbel krijg je een geavanceerde oplossing voor je deur. De 2K camera gebruikt een ultra HD resolutie met een kristalheldere beeldkwaliteit. De camera heeft een breed kijkveld, waardoor je je deur in een oogopslag kunt zien. Dankzij de slimme nachtzichtfunctie kun je ook 's nachts de deur in de gaten houden. De SH105 is volledig draadloos en eenvoudig te installeren. Je sluit hem aan op je bestaande bedrading of stopcontact, zonder dat je een verplichte cloud abonnement nodig hebt. Je krijgt ook een 32GB SD kaart waarmee je 24/7 opnames kunt maken en opslaan. Je kunt de opnames eenvoudig bekijken op je smartphone of tablet. Daarnaast krijg je ook een extra chime meegeleverd, waardoor je altijd op de hoogte blijft van bezoekers aan je deur.

Ring Video Deurbel Wired

5/5

Met de Ring Video Deurbel Wired Bedraad kun je nog gemakkelijker je voordeur bewaken. Deze deurbel is bedraad, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen en je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van stroom, wat de bewaking beter maakt. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. De Ring Video Deurbel Wired Bedraad heeft ook een bewegingssensor, waardoor je waarschuwingen krijgt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast heeft het een infrarood-nachtzichtfunctie, waardoor je ook in het donker actief kunt zijn. De deurbel is ook voorzien van een microfoon met geavanceerde ruisonderdrukking, waardoor je duidelijk kunt communiceren met bezoekers. Het is ook compatibel met Google Assistant en Alexa, zodat je hem makkelijk kunt bedienen met je stem.

Eufy by Anker Video Deurbel

5/5

De Eufy by Anker Video Deurbel is een draadloze deurbelset die je thuis de perfecte veiligheid biedt. De set bestaat uit een HomeBase 2, een draadloze deurbel en een krachtige batterij. Het systeem werkt op WiFi, zodat je overal en altijd op de hoogte bent van bezoekers aan je voordeur. De Eufy by Anker Video Deurbel heeft een slanke, vormvaste en robuuste constructie. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een antracietkleur. Met de ledverlichting kun je makkelijk zien wanneer er iemand aan de deur staat, ook als het donker is. Je krijgt ook een melding op je mobiel of tablet wanneer er iemand aan de deur is. Met de Eufy by Anker Video Deurbel kun je ook praten met bezoekers aan je voordeur. Je kunt namelijk een twee-weg audioverbinding maken met je mobiel of tablet. Zo hoeft niemand meer aan je deur te kloppen om informatie op te vragen of zelfs om je te helpen.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel

5/5

Met de Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong zult u nooit meer onaangename verrassingen krijgen. De deurbel op batterijen bevat een 1080p HD-videocamera met een brede kijkhoek van 180 graden. Daarnaast heeft het een infrarood-nachtzicht dat automatisch wordt aangepast aan de omgevingslichtomstandigheden. U kunt dus altijd duidelijke beelden van uw hele voortuin krijgen, zelfs in het donker. De slimme deurbel beschikt ook over een twee-weg audio met een luidspreker en microfoon, zodat u gemakkelijk met bezoekers kunt spreken. Bovendien hebt u de mogelijkheid om meerdere deurbellen toe te voegen aan het systeem, waardoor u uw hele huis kunt beveiligen. De Eufy Video Deurbel Slim slaat al het opgenomen materiaal lokaal op en is uitgerust met een bewegingssensor waarmee u alleen op de hoogte wordt gesteld van bewegingen die relevant zijn. U kunt ook via uw smartphone of tablet op afstand toegang krijgen tot de deurbel om live video's te bekijken en de gong te bedienen.

Ring Video Deurbel

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) biedt je meer controle over je voordeur. De deurbel is voorzien van een Venetiaans Brons finish en heeft een batterijlevensduur van maar liefst 1080p HD-video. Je kunt eenvoudig en snel zien, horen en praten met je bezoekers via de vrij te downloaden Ring App. Je kunt de meldingen van bewegingen en bezoekers instellen met behulp van de verstelbare bewegingszones, waaronder de close-up-zone. Je kunt de deurbel ook gebruiken om te communiceren met bezoekers, zelfs als je niet thuis bent. Met de tweede generatie Ring Video Deurbel kun je altijd zien wie er bij je deur staat, of je nu thuis bent of niet. Deze deurbel heeft een verbeterde nachtzicht-sensor, zodat je perfect kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs wanneer het donker is. De Ring Video Deurbel (2de generatie) is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een slimme, veilige en eenvoudige manier om hun voordeur te beveiligen. Met de Venetiaanse Brons finish en de batterij met een levensduur van 1080p HD-video, heb je altijd controle over je voordeur.

Cless deurbel met camera

5/5

Met de Cless deurbel met camera kun je op afstand de bezoeker voor je deur zien en horen. Deze deurbel is uitgerust met een HD-camera waarmee je de bezoeker kunt zien in kristalheldere kwaliteit. Deze camera heeft ook een speciale nachtmodus die je een duidelijk beeld biedt, zelfs als het donker is. Daarnaast heeft deze slimme deurbel ook een chime draadloze Deurbel video deurbel. Hiermee kun je een deurbel horen wanneer er iemand voor de deur staat. Je hoeft deze chime niet te installeren, je hoeft alleen maar de batterijen erin te doen en je bent klaar om te gaan. Het geluid is ook instelbaar, dus je kunt het aanpassen aan wat je maar wilt. Bovendien heb je de mogelijkheid om meerdere chimes aan de deurbel toe te voegen, zodat je in meerdere kamers kunt horen wanneer er iemand voor de deur staat.

Ring Video Deurbel (2de g

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) is de perfecte manier om je huis te beveiligen. Deze draadloze, 1080p HD-video deurbel in zilver stelt je in staat om vanaf elke locatie te zien wie er voor de deur staat. Je ontvangt direct een melding zodra er iemand aanbelt of als de ingebouwde sensor een beweging detecteert. Je kunt de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, naar wens aanpassen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer je dat wilt. De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een krachtige manier om je huis te beveiligen, ook al ben je er niet. De Ring Video Deurbel (2de generatie) heeft ook een geïntegreerd nachtzicht, waarmee je helder beeld krijgt, ook in het donker. Je kunt HD-video opnemen, zodat je precies ziet wat er aan de deur gebeurt. De deurbel heeft ook een luidspreker met twee-weg audio, waarmee je met je bezoekers kunt praten, ook als je niet thuis bent. De Ring Video Deurbel (2de generatie) is een veelzijdige, krachtige en betrouwbare manier om je huis te beveiligen.

Google Nest Videodeurbel

5/5

De Nest Doorbell is de perfecte oplossing voor elk huis. Hij is draadloos, dus je kunt hem eenvoudig installeren en hij heeft een batterijvoeding, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over stroomkabels. Bovendien krijg je meldingen als er iemand aanbelt, zodat je precies weet wat er voor je deur gebeurt. De Nest Doorbell is ook uitgerust met slimme technologie. Zo kun je live naar je deur kijken via de videodetectie en heb je real-time audio- en videobeelden van wie er voor je deur staat. Ook heb je de mogelijkheid om foto’s of video’s op te slaan, zodat je alles kunt terugkijken en herinneren. Daarnaast heeft de Nest Doorbell een speciale avondsensor, die je deur tot laat in de avond bewaakt. Kortom, met de Nest Doorbell heb je 24/7 inzicht in wat er voor je deur gebeurt.

Ring Video Deurbel 3 Batt

5/5

De Ring Video Deurbel 3 Batterij 1080p HD-video Zilver is een innovatieve deurbel die je huis voorziet van extra beveiliging. Met verbeterde bewegingsdetectie waarschuwt je deurbel je direct als er iemand in de buurt van je deur komt. Je kunt de deurbel overal gemakkelijk bedienen, zelfs als je op reis bent. De verbeterde wifi-verbinding zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbare verbinding hebt. De Ring Video Deurbel 3 Batterij 1080p HD-video Zilver heeft een hoge resolutie HD-camera voor het opnemen van kristalheldere beelden. De deurbel heeft ook twee-weg geluid, waardoor je makkelijk met je bezoekers kunt spreken. De deurbel heeft een lange levensduur, dankzij de 3 AA batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn. Met de Ring app kun je je deurbel overal gemakkelijk bedienen. De Ring app waarschuwt je als er iemand voor je deur staat, zodat je altijd weet wie er voor je deur staat.

Review door:

Picture of Bennie Rijnman
Bennie Rijnman

Hoi, ik ben Bennie en ik zit al jaren in de lifestyle branche. Ik wil mannen helpen door op deze website allemaal top 10 lijstjes voor mannenproducten te maken. Zo hoef jij als man niet te shoppen op twintig verschillende websites.

Meer reviews

slimme deurbel productvergelijking - Vraag + antwoord

We vergelijken verschillende slimme deurbellen op prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle slimme deurbellen met elkaar. Zodoende hoef jij geen tijd meer te spenderen aan een heel onderzoek naar de beste slimme deurbellen. De keuze bestaat nu nog slechts uit 10 slimme deurbellen!

We verkopen zelf geen slimme deurbellen. We vergelijken elke slimme deurbel voor de beste top 10 en verwijzen je door naar aanbieder met de beste prijs. Klik op de rode button onder een van de slimme deurbellen die jij wilt en bestel het meteen. 

Als je op de knop met ‘Bekijk prijs bij Bol.com’ klikt kom je op de pagina waar je het product kan bestellen. Hier kun je ook de retourvoorwaarden lezen. Wij raden aan dit te doen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als er iets met het pakketje gebeurt onderweg. We kunnen het bijna niet voorstellen, maar mocht je niet tevreden zijn, dan weet je ook hoe je het kunt retourneren.

Onze experts laten naar voren gekomen dat Video deurbel met camera het beste is. Iedereen heeft andere voorkeuren dus bekijk zelf ook goed alle producten. Alle slimme deurbellen zijn van topkwaliteit. Je kunt dus eigenlijk niet misgaan!

Best geteste slimme deurbellen - Conclusie

Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen welke slimme deurbel het beste bij je past. Wij hebben je een hoop informatie gegeven waarmee je je keuze kunt maken. Als je er toch nog niet uit komt, kunnen we je zeker helpen bij het vinden van een oplossing. Met een slimme deurbel blijf je non-stop op de hoogte van wat er zich bij je thuis afspeelt, wat een goed gevoel geeft. Kies dus een slimme deurbel die bij je persoonlijkheid past en je je zo thuis laat voelen!

Kies voor het juiste product: lees onze slimme deurbel reviews

We hopen je te hebben geholpen bij het kiezen van een slimme deurbel die bij jou past. Vergelijk zelf ook de verschillende slimme deurbellen met elkaar, het is en blijft namelijk een persoonlijke keuze. Wat is de beste slimme deurbel? Het kan zijn dat jij een Ring Video Deurbel Wired beter vindt dan een Video deurbel met camera. De top 10 slimme deurbellen komt voort uit onze slimme deurbellen test. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk reviews te verzamelen om deze vervolgens met elkaar te vergelijken, zodat jij als klant altijd goede slimme deurbellen aanschaft. 

Disclaimer: We werken samen met betrouwbare partners. Wij verkopen zelf geen slimme deurbellen en zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een product.

Gepubliceerd op: 10-01-2023