1. Veiligheid
  2. digitale tijdschakelaar

Beste digitale tijdschakelaar REVIEW & TEST 2023

Laatst bijgewerkt: 10 feb. 2023

Beste 10 digitale tijdschakelaren lijst [Uit onze 2023 test]

Bekijk hieronder de top 10 beste digitale tijdschakelaren en kies een digitale tijdschakelaar die bij jou past!

Membeli Digitale Tijdschakelaar

5/5

De Membeli digitale tijdschakelaar is ideaal voor het beheren van stroomverbruik in huis en is zeer eenvoudig te installeren. Het heeft een LCD-display dat het gemakkelijk maakt om de tijd in te stellen, waardoor je ook op afstand de verbruiksschema's kunt beheren. Bovendien heeft deze tijdschakelaar een batterij die ervoor zorgt dat je instellingen behouden blijven wanneer er een stroomuitval is. Deze Membeli digitale tijdschakelaar heeft een innovatieve functie waarmee je gemakkelijk schakelingen kunt instellen voor verschillende tijdzones. Je kunt ook een cyclische timer instellen, waardoor je apparaten op verschillende tijden kunt inschakelen. De tijdschakelaar heeft ook een klokfunctie, waardoor je nooit meer de tijd hoeft te vergeten. Met deze handige tijdschakelaar kun je gemakkelijk energie beheren en besparen!

Brennenstuhl BDZ 44 tijdschakelklok

5/5

De BDZ 44 tijdschakelklok van Brennenstuhl is een hoogwaardige digitale timer voor buiten. De klok heeft een IP44-waardering, waardoor hij tegen spatwater en stof bestand is en dus perfect geschikt is voor buiten. Met deze timer kunt u tot 10 programma's per week instellen. Hij is gemakkelijk te bedienen dankzij de duidelijke LCD-weergave. Deze timer is voorzien van een hoge kwaliteit plastic behuizing en is daarom zeer duurzaam. Met deze timer kunt u gemakkelijk veel taken automatiseren en tijdsbesparende oplossingen bieden. U kunt het programma gemakkelijk instellen door de knoppen of de timer instellen door de tijden in te stellen. De timer is ook voorzien van een beveiligingscode om het programma te beveiligen. Daarnaast heeft de timer een power-backup om het programma te behouden bij een stroomuitval. De timer is een zeer betrouwbare en energie-efficiënte oplossing voor al uw buitengebruik.

Tijdschakelklok digitaal

5/5

De Promax Digitale Schakelklok is een perfecte oplossing voor het automatiseren van uw dagelijkse taken. Met deze schakelklok kunt u tot wel 20 programma's instellen per week. Dankzij de digitale technologie is het heel gemakkelijk om de schakelklok te bedienen. U hoeft alleen maar de tijd en het programma in te stellen - het geheel gebeurt automatisch. De schakelklok is uitgerust met een kleinste schakeltijd van 1 minuut, wat het ideaal maakt voor een verscheidenheid aan toepassingen. De schakelklok is alleen geschikt voor binnenhuis gebruik en heeft een wit design met een vermogen van 16A. De schakelklok wordt per stuk verpakt en is eenvoudig te installeren. Zo kunt u in een handomdraai uw dagelijkse taken automatiseren.

GreenBlue GB107 tijd digitale

5/5

De GreenBlue GB107 is een digitale tijdschakelklok met timer die eenvoudig te bedienen is en een helder en transparant beeld van de parameters geeft. Dit product heeft een groot LCD-scherm waarmee u eenvoudig de parameters kunt lezen en aanpassen, zelfs als het apparaat op een moeilijk bereikbare plaats is aangesloten. Het heeft ook een hoge nauwkeurigheid en een brede waaier aan instelbare parameters, waaronder de tijd, de duur en de frequentie van het aangesloten apparaat. Het apparaat is voorzien van een ingebouwde klok, die zelfs na stroomuitval blijft werken. Het heeft ook een ingebouwde batterij die een back-up biedt voor het opslaan van instellingen als er stroomuitval is. Het heeft ook een ingebouwde batterij die een back-up biedt voor het opslaan van instellingen als er stroomuitval is. Bovendien is de GreenBlue GB107 tijdschakelklok uitgerust met een ingebouwde timer die kan worden ingesteld om te werken op regelmatige tijdstippen of op gespecificeerde datums en tijden.

Tijdschakelklok 24 uur/7

5/5

NO DESCRIPTION

GreenBlue GB104 Digitale

5/5

De GreenBlue GB104 Digitale tijdschakelaar DIN rail 16A is een uiterst flexibel apparaat met een grote functionaliteit. Het is een universele oplossing voor het aansturen van licht, waterhitte en tal van andere systemen. Het toestel kan tot 16 ON/OFF programma's per dag instellen, met dag- of wekelijkse cycli. U kunt de programmering gemakkelijk op het heldere LCD-scherm weergeven. De GB104 biedt een maximale stroom van 16A, waardoor het geschikt is voor vele situaties. Daarnaast heeft de timer een knopbeveiliging tegen toevallige bediening. Bovendien is het voorzien van een oplaadbare batterij om gegevensverlies bij stroomuitval te voorkomen. Met de GreenBlue GB104 Digitale tijdschakelaar DIN rail 16A u de meest uiteenlopende systemen aansturen en deze op een efficiënte en veilige manier bedienen.

Brennenstuhl Comfort-Line

5/5

De Brennenstuhl Comfort-Line digitale weektimer is een elektronische schakelklok die het mogelijk maakt om elk elektrisch apparaat aan- en uit te schakelen. De schakelklok heeft 10 programma's en een kortste schakeltijd van 1 minuut. Deze timer is voorzien van een handige back-up functie en kan gebruik maken van een aftelfunctie of toevalschakeling. Ook heeft de timer een extra grote display voor het aflezen van weekdagen, uren, minuten en seconden. De achtergrondverlichting van het scherm is uitschakelbaar. Met de Brennenstuhl Comfort-Line digitale weektimer kun je ook zomer en wintertijd instellen en de handmatig aan/uit functie gebruiken. Het instellen en onderbreken van een lopend programma is mogelijk. Daarnaast is de schakelklok voorzien van een kinderbeveiliging. De schakelklok wordt geleverd met een NiMH-accu. Zo kun je de Brennenstuhl Comfort-Line digitale weektimer overal makkelijk installeren en gebruiken.

Brennenstuhl Digitale Tijdschakelaar

5/5

Met de digitale Tijdschakelaar van Brennenstuhl is het eenvoudig om de gewenste tijd in te stellen. De schakelbare timer is geschikt voor wandmontage, en hij heeft een geïntegreerd LED-display waarop u de ingestelde tijd kunt zien. Met de toetsen "CD/ON" en "OFF" kunt u een afteltijd instellen van 15 minuten tot 9 uur, bijvoorbeeld voor het uitschakelen van een batterijlader. Daarnaast is er ook een "Herhaal" functie beschikbaar om elke dag hetzelfde aftellen te herhalen, bijvoorbeeld voor verlichting of koffiemachines. Het timer stopcontact heeft een stevige constructie en biedt een hogere contactbescherming. Daarnaast is het voorzien van een stofdicht deksel voor optimale veiligheid. Het heeft ook een extra breed temperatuurbereik van -20°C tot +50°C, waardoor het product geschikt is voor elke omgeving. Daarnaast heeft het ook een speciale randaarde voor een betere aansluiting. Met deze digitale Tijdschakelaar kunt u energie en geld besparen, en is het eenvoudig om de gewenste tijd in te stellen.

Tijdschakelaar voor binnen

5/5

Deze McPower tijdschakelaar is een slimme oplossing voor al uw stroombeheer behoeften. Het is gemakkelijk te bedienen, en kan worden ingesteld voor een tijdsplanning die voldoet aan uw behoeften. U kunt zelfs instellen dat de tijdschakelaar in de avonden of in het weekend uitschakelt, voor extra energiebesparing. Met deze schakelklok kunt u maximaal 3600W aan stroom aansturen. Het is ook voorzien van een automatische zomer- en wintertijd instelling, waardoor de klok automatisch aangepast kan worden aan de veranderende seizoenen. Het is een eenvoudig te monteren schakelklok met een Schuko-aansluiting van 230V. Het heeft een wit design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De afmetingen zijn 90mm x 55mm x 53mm, waardoor het eenvoudig in bijna elk stopcontact past.

QualiPro Digitale tijdschakelaar

5/5

De QualiPro Digitale tijdschakelaar Voordeelset 2 Stuks Met Penaarde Voor Belgie Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit is een krachtige en betrouwbare oplossing voor de automatische aan- en uitschakeling van elektrische apparaten. De timer is voorzien van een geavanceerde microprocessor, die de tijd met hoge nauwkeurigheid controleert. Het is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De timer is speciaal ontworpen voor gebruik in België en heeft een aarde-aansluiting. Hij beschikt over een dagelijkse en wekelijkse schakelcyclus, zodat u precies op maat kunt programmeren. Daarnaast heeft de timer ingebouwde functies zoals DTS (zomertijd) en RANDOM (willekeurig schakelen) en een keuze uit 10 vooraf ingestelde groepen dagen van de week. Bovendien heeft de timer een geheugenfunctie waarmee programma's kunnen worden opgeslagen, zelfs na stroomuitval. De timer is zeer betrouwbaar en energiezuinig, waardoor alle apparaten die eraan zijn aangesloten zeker op de juiste tijd worden aan- en uitgeschakeld.

Inhoudsopgave

digitale tijdschakelaar productvergelijking - Vraag + antwoord

We vergelijken verschillende digitale tijdschakelaren op prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle digitale tijdschakelaren met elkaar.

We verkopen zelf geen digitale tijdschakelaren. We vergelijken elke digitale tijdschakelaar voor de beste top 10 en verwijzen je door naar aanbieder met de beste prijs.

Als je op de knop met ‘Vind de beste prijs!’ klikt kom je op de pagina waar je het product kan bestellen.

Onze experts laten naar voren gekomen dat Membeli Digitale Tijdschakelaar het beste is. Iedereen heeft andere voorkeuren dus bekijk zelf ook goed alle producten.

Auteur

Bennie Rijnman

Hoi, ik ben Bennie en ik zit al jaren in de lifestyle branche. Ik wil mannen helpen door op deze website allemaal top 10 lijstjes voor mannenproducten te maken. Zo hoef jij als man niet te shoppen op twintig verschillende websites.

Kies voor het juiste product: lees onze digitale tijdschakelaar reviews

We hopen je te hebben geholpen bij het kiezen van een digitale tijdschakelaar die bij jou past. Vergelijk zelf ook de verschillende digitale tijdschakelaren met elkaar, het is en blijft namelijk een persoonlijke keuze. Het kan zijn dat jij een Tijdschakelklok digitaal beter vindt dan een Membeli Digitale Tijdschakelaar.

Disclaimer: We werken samen met betrouwbare partners. Wij verkopen zelf geen digitale tijdschakelaren en zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een product.

Best geteste digitale tijdschakelaren - Conclusie

Het kiezen van de juiste digitale tijdschakelaar is niet gemakkelijk, maar deze top 10 geeft je een duidelijk overzicht van wat er allemaal te krijgen is. Bekijk alle producten goed en bedenk wat je belangrijk vindt in een digitale tijdschakelaar. Als er nog twijfels zijn of je niet zeker weet wat het beste bij je past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de beste keus zodat je een digitale tijdschakelaar krijgt die perfect bij je past. De kracht zit 'm in het maken van de juiste keus.

Gepubliceerd op: 10 jan. 2023