1. Veiligheid
  2. geldtelmachine

Beste geldtelmachine REVIEW & TEST 2024

Laatst bijgewerkt: 10-04-2024

Met een brede glimlach presenteer ik je vandaag onze top 10 geldtelmachines. De beste apparaten om je geld veilig op te bergen. In de eindeloze variëteit aan merken en modellen, is het belangrijk dat je een goede keuze maakt, en dat doe je niet zomaar. Daarom hebben wij de beste 10 geldtelmachines voor je geselecteerd, zodat je gemakkelijk een selectie kunt maken. Laat de zoektocht beginnen!

geldtelmachines zijn een belangrijk onderdeel voor de lifestyle van veel Nederlanders. Ze verbeteren immers de levensstijl en daarmee bevorderen ze ons welzijn. Deze geldtelmachines verrijken ons dagelijks leven op talloze manieren. Ze bieden niet alleen gemak en comfort, maar dragen ook bij aan onze gezondheid, productiviteit en algemene tevredenheid.

Of het nu gaat om de duurdere of goedkopere geldtelmachines in onze top 10 lijst, ze spelen allemaal een belangrijke rol in het streven naar een manier van leven die onze lifestyle bevordert. Elke geldtelmachines in onze lijst is zorgvuldig geselecteerd op basis van functionaliteit, kwaliteit en gebruikersbeoordelingen. Onze top 10 is een inspiratie voor iedereen die zijn of haar leven wil verbeteren met slimme, handige en waardevolle producten. Bekijk de top 10 meteen hieronder en laat je inspireren om je levensstijl te verrijken!

Inhoudsopgave

Beste 10 geldtelmachines lijst [Uit onze 2024 test]

Bekijk hieronder de top 10 beste geldtelmachines en kies een geldtelmachine die bij jou past! Heb je een geldtelmachine in de lijst gezien die je graag wilt aankopen? Dat is mooi! Klik dan op de rode button onder degene die jij wilt. Zodoende ga jij meteen naar de webshop om te bestellen en heb jij jouw favoriete geldtelmachine zo binnen!

SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

5/5

De geldteller van Scannum® is een must voor elke bedrijfseigenaar. Het is erg gemakkelijk in gebruik, compact van formaat en heeft een duidelijk LCD-display voor duidelijkheid. Het apparaat is zo ontworpen dat het biljetten met een hoge snelheid kan tellen, tot wel 1000 stuks per minuut. Daarnaast heeft de geldteller een krachtige valsgelddetector die muntjes, bankbiljetten en postzegels kan detecteren. De geldteller kan ook andere munten tellen zoals Euro, Amerikaanse dollar, Canadese dollar en Britse ponden. De geldteller van Scannum® is een krachtig apparaat dat bijna elke bedrijfseigenaar helpt bij het verwerken van cash betalingen. Je kunt er zeker van zijn dat al je biljetten juist worden geteld en dat er geen vals geld tussen zit. Met de geldteller van Scannum® wordt het tellen, detecteren en verwerken van cash betalingen een stuk eenvoudiger en sneller.

SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

5/5

Met de Scannum® 1000 geldtelmachine heeft u een betrouwbare partner voor uw kasverwerking. Deze biljettelmachine heeft een 3-voudige detectie (UV, MG en infrarood) om vals geld tegen te gaan. Bovendien worden maar liefst 1000 biljetten per minuut geteld, wat een zeer snelle verwerking mogelijk maakt. Met een invoercapaciteit van 300 biljetten kunt u een aanzienlijke hoeveelheid geld verwerken. Om uw kasverwerking nog betrouwbaarder te maken, wordt de Scannum® 1000 geldtelmachine geleverd met een stofhoes en een valsgeldpen. De stofhoes beschermt de biljettelmachine tegen stof en vuil, waardoor deze langer meegaat. De valsgeldpen is een snelle en betrouwbare manier om vals geld direct te detecteren. Dit maakt de Scannum® 1000 geldtelmachine een must-have voor elke kasverwerking.

SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

5/5

Met de SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller heb je een krachtige machine in huis. Het 4-voudige detectiesysteem controleert elk biljet op vals geld. Het geld wordt zeer nauwkeurig geteld met een snelheid van 1000 biljetten per minuut. Hierdoor kun je geldverwerking betrouwbaar en snel uitvoeren. Deze geldteller is ook uitgerust met een LCD-scherm met achtergrondverlichting, waarmee je alle informatie over het getelde geld kunt bekijken. Daarnaast is de machine voorzien van verschillende talen, waaronder Nederlands. Als je klaar bent met tellen, kun je het geld makkelijk verwerken dankzij de gebruiksvriendelijke software. Met de SCANNUM® 1200 geldtelmachine heb je een professionele telmachine die jouw werk een stuk gemakkelijker maakt.

Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

5/5

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier van muntgeld verwerken. De invoercapaciteit van deze machine is maximaal 500 munten tegelijkertijd en de telsnelheid is 216 munten per minuut. Deze tel- en muntsorteerder is geschikt voor alle euromunten, van 1 eurocent tot 2 euro. Het display van de VG300 geeft het totaal van de getelde munten per munteenheid weer. Daarnaast is het ook mogelijk om het totaal van de getelde munten bij elkaar op te tellen. Er is ook een handige batch-functie, waarmee u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid kunt bepalen. Wanneer het gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is, zal de tel- en muntsorteerder stoppen. Deze functie kan erg handig zijn wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. Met de VG300 tel- en muntsorteerder heeft u altijd een helder overzicht van uw geldverwerking. Deze tel- en muntsorteerder is betrouwbaar en z.

MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

5/5

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een eenvoudig te bedienen geldteller voor het verwerken van uw geld. Het maakt het tellen van gesorteerde biljetten gemakkelijk en snel. Met de geïntegreerde 3-voudige valsgelddetectie is uw geld steeds goed beschermd tegen mogelijke fraude. Bovendien is deze machine compatibel met meerdere valuta's, waardoor uw werkzaamheden vereenvoudigd worden. De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is ontworpen met een tijdloos design, waardoor uw kantoor of werkruimte er stijlvol uitziet. Daarnaast heeft deze machine een 5-voudige detectie, waardoor uw geld steeds optimaal beschermd is. U kunt de MasterCount® 3362KT Geldtelmachine eenvoudig bedienen met de intuïtieve bedieningselementen. De machine is voorzien van een LCD-scherm, waarop u alle informatie kunt bekijken. Met deze geldteller kunt u uw geld op een snelle, eenvoudige en veilige manier tellen.

TechU™ Geldtelmachine Geldteller 1000 stuks/min Verschillende Valuta.

5/5

De TechU™ Geldtelmachine biedt een uitstekende prestatie en is daarom ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen. Het toestel is voorzien van een hoogwaardig LCD-display waarop alle belangrijke informatie duidelijk wordt weergegeven. U kunt eenvoudig de instellingen veranderen en onderhoud aan het toestel uitvoeren. Door de verschillende valuta mogelijkheid, kunt u geld tellen in vele verschillende valuta's. Het toestel is ook voorzien van een geïntegreerde printer, waarmee u de resultaten op een afdrukbaar formaat kunt afdrukken. U kunt zelfs de waarde van het geldtelproces aanpassen door middel van het geïntegreerde menu. Deze geldtelmachine is een must-have voor iedereen die geld wil tellen met de hoogste precisie en betrouwbaarheid. U kunt ook een tweedehoofd toevoegen om de verwerkingstijd te verkorten. Met de TechU™ Geldtelmachine kunt u geld tellen met een uitstekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Safescan 1250 munttelmachine.

5/5

De Safescan 1250 munttelmachine is een revolutionair apparaat dat ervoor zorgt dat je geldtelling en -sorteren sneller en efficiënter gaat dan ooit tevoren. Het is het perfecte apparaat voor kleine bedrijven en organisaties die regelmatig met grote hoeveelheden munten te maken hebben. De Safescan 1250 is eenvoudig te bedienen met een duidelijk LCD-scherm en een intuïtieve bedieningsknoppen. Het heeft een hoge telling en sorteersnelheid, waardoor je binnen enkele minuten een groot aantal munten kunt tellen en sorteren. Het apparaat heeft een grote capaciteit, waardoor je in één keer een grote hoeveelheid munten kunt laten tellen en sorteren zonder steeds opnieuw te moeten laden. Bovendien is de Safescan 1250 voorzien van een bijzonder sterk geldbandje, wat betekent dat je geldtelling en -sorteren met vertrouwen kunt doen. Als extra voordeel is de Safescan 1250 voorzien van een automatische valutacalculator, waarmee je gemakkelijk een totaalbedrag kunt berekenen. Bovendien heeft het apparaat een zeer nauwkeurige sensortechnologie, waardoor je zeker weet dat je altijd juiste resultaten krij.

MasterCount Geldtelmachine 5462KT Telt valuta’s Biljettelmachine 5 -voudig Valsgelddetectie Geldteller Geldtelmachine.

5/5

De MasterCount® 5541XD Geldtelmachine is een efficiënte en praktische manier om uw geld te tellen. Het apparaat telt ongesorteerde biljetten per keer bij elkaar op en geeft direct de totale waarde van de getelde biljetten weer. Met de 5-voudige valse gelddetectie bent u verzekerd van betrouwbare en nauwkeurige resultaten. De MasterCount® 5541XD Geldtelmachine is voorzien van een modern design. Het apparaat is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het een lange levensduur heeft. Verder past het in elk kantoor of bedrijf, met zijn eigentijdse design. Ook is de geldtelmachine uitgerust met een LED-display, waardoor de resultaten gemakkelijk leesbaar zijn. Het geld tellen wordt nog aangenamer met deze MasterCount® 5541XD Geldtelmachine. U bent verzekerd van betrouwbare en nauwkeurige resultaten, en heeft bovendien het voordeel van de 5-voudige valse gelddetectie. Kortom, de MasterCount® 5541XD Geldtelmachine is een waardevolle aanvulling op elk kantoor of bedrijf.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

5/5

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een eenvoudig te gebruiken apparaat dat gebruikt wordt om geldteller. Het is voorzien van een 3-voudige vals geld detectie, waardoor je weet dat je altijd betrouwbare resultaten krijgt. Met een tellersnelheid van 1000 biljetten per minuut, kun je zeker zijn dat je snel en gemakkelijk je geld kunt tellen. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is ook eenvoudig te bedienen. Het grote touchscreen is gemakkelijk te gebruiken en geeft je veel controle over het tellen. Het apparaat heeft ook verschillende functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om een ​​voorraadteller te gebruiken, waarmee je eenvoudig je voorraad kunt bijhouden. Daarnaast kun je ook de cumulatieve tellingen onderhouden, en het apparaat heeft een geheugenfunctie waarmee je de tellergegevens kunt opslaan voor rapportage. Door het compacte ontwerp kun je de Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine gemakkelijk verplaatsen en opslaan. Met de Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine kun je gemakkelijk en snel je geld tellen. Door de 3-voudige vals geld detectie en de hoge tellers.

Safescan biljettelmachine 2250.

5/5

De Safescan biljettelmachine 2250 is een praktisch hulpmiddel om uw biljetten te tellen en te controleren op echtheid. Dit handige apparaat is voordelig geprijsd en heeft een 3-voudige valsgelddetectie. Het is een krachtige machine die uw biljetten zowel optisch als met infrarood en magnetische detectie controleert. U krijgt een uitgebreid overzicht van uw kassabonnen, waarmee u uw kassabonnen gemakkelijk kunt beheren. De Safescan biljettelmachine 2250 is eenvoudig te bedienen en heeft een intuïtief menu dat u helpt bij het navigeren door de verschillende functies. Het heeft ook een handige timerfunctie waarmee u de duur van het tellen kunt bepalen. Bovendien heeft de machine een grote lcd-weergave waarop u de resultaten van uw kassabonnen kunt raadplegen. De machine is ook voorzien van een aantal geavanceerde functies waarmee u uw kassabonnen kunt beheren en bewaken.

Review door:

Foto van Bennie Rijnman
Bennie Rijnman

Hoi, ik ben Bennie en ik zit al jaren in de lifestyle branche. Ik wil mannen helpen door op deze website allemaal top 10 lijstjes voor mannenproducten te maken. Zo hoef jij als man niet te shoppen op twintig verschillende websites.

Meer reviews

geldtelmachine productvergelijking - Vraag + antwoord

We vergelijken verschillende geldtelmachines op prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle geldtelmachines met elkaar. Zodoende hoef jij geen tijd meer te spenderen aan een heel onderzoek naar de beste geldtelmachines. De keuze bestaat nu nog slechts uit 10 geldtelmachines!

We verkopen zelf geen geldtelmachines. We vergelijken elke geldtelmachine voor de beste top 10 en verwijzen je door naar aanbieder met de beste prijs. Klik op de rode button onder een van de geldtelmachines die jij wilt en bestel het meteen. 

Als je op de knop met ‘Bekijk prijs bij Bol.com’ klikt kom je op de pagina waar je het product kan bestellen. Hier kun je ook de retourvoorwaarden lezen. Wij raden aan dit te doen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als er iets met het pakketje gebeurt onderweg. We kunnen het bijna niet voorstellen, maar mocht je niet tevreden zijn, dan weet je ook hoe je het kunt retourneren.

Onze experts laten naar voren gekomen dat SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector. het beste is. Iedereen heeft andere voorkeuren dus bekijk zelf ook goed alle producten. Alle geldtelmachines zijn van topkwaliteit. Je kunt dus eigenlijk niet misgaan!

Best geteste geldtelmachines - Conclusie

Zoals je hebt gelezen zijn er veel verschillende opties als je op zoek gaat naar een geldtelmachine. Door deze top 10 te bekijken heb je een overzicht van de beste geldtelmachines waar je uit kunt kiezen. Kijk daarnaast ook goed naar wat jij belangrijk vindt, aangezien het zoeken naar de juiste geldtelmachine uiteindelijk een persoonlijke keuze is. Misschien vind jij een product wel beter dan wat wij in de top 10 hebben gezet. Vergeet niet om ook de verschillende functies en opties met elkaar te vergelijken voordat je tot een conclusie komt. Hopelijk hebben wij je een stukje op weg kunnen helpen bij het uitzoeken van de perfecte geldtelmachine.

Kies voor het juiste product: lees onze geldtelmachine reviews

We hopen je te hebben geholpen bij het kiezen van een geldtelmachine die bij jou past. Vergelijk zelf ook de verschillende geldtelmachines met elkaar, het is en blijft namelijk een persoonlijke keuze. Wat is de beste geldtelmachine? Het kan zijn dat jij een SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller. beter vindt dan een SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.. De top 10 geldtelmachines komt voort uit onze geldtelmachines test. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk reviews te verzamelen om deze vervolgens met elkaar te vergelijken, zodat jij als klant altijd goede geldtelmachines aanschaft. 

Disclaimer: We werken samen met betrouwbare partners. Wij verkopen zelf geen geldtelmachines en zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een product.

Gepubliceerd op: 10-01-2023