Porta potty

Wie droomt er niet van een gratis vakantie naar Dubai? Het lijkt bijna een sprookje: rijke sjeiks die mooie dames van over de hele wereld laten overvliegen voor een luxe vakantie en een flinke zak met geld. Maar wat is de keerzijde van dit verhaal? Met de opkomst van de Dubai Porta Potty wordt een nieuwe, schokkende dimensie toegevoegd aan deze decadente snoepreisjes naar Dubai. Voorbij zijn de dagen dat een nachtje met een sjeik genoeg was. Tegenwoordig gaan ze een stap verder, waarbij vrouwen worden gebruikt als menselijke toiletten.

De normale escorts of OnlyFans-modellen zijn niet meer voldoende voor de steenrijken. Ze hebben alles al gezien en zijn op zoek naar nieuwe, extreme ervaringen. Daarom laten ze dames uit verschillende landen overvliegen om hen te dienen als menselijk toilet. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe schokkend dit alles is.

Influencers domineren tegenwoordig het straatbeeld van Dubai, maar hoe financieren ze die extravagante levensstijl? Chillen op luxejachten, feesten in exclusieve clubs met flessen champagne en rondrijden in peperdure auto’s – het lijkt allemaal zo glamoureus. Maar niets is gratis, en velen betalen deze weelderige levensstijl met hun eigen lichaam. Een nachtje met een sjeik is niet langer voldoende; nu moeten ze zich vernederen door zichzelf te laten gebruiken als menselijk toilet.

Porta Potty Video

Een Porta Potty is een mobiel toilet of draagbaar toilet. In deze context is het echter veel grimmiger. Via de onderstaande link kun je zien wat het precies inhoudt. Let op: het is zeer onsmakelijk!

Mannen willen ook Porta Potty zijn in Dubai

Maar het zijn niet alleen vrouwen die het slachtoffer zijn van deze gruwelijke praktijken. Ook mannen worden gebruikt als menselijke toiletten. Volgens TikTok’er @hocusbogus.20 vroegen tal van jonge dames in de businessclass om vezelrijk voedsel. Toen ze eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om te vragen waarom, kreeg ze een ontluisterend antwoord:

“Als ik eerlijk ben, ik word betaald om te poepen op mannelijke Emirati. Daarom heb ik vezelrijk voedsel nodig, want vanavond ga ik op een jacht feesten.”

Deze jachten zijn vaak het decor voor deze bizarre feestjes, waar mensen elkaar letterlijk bevuilen in ruil voor tienduizenden dollars. Het is een wereld die de grenzen van fatsoen ver overschrijdt.