1. Slaapkamer
  2. wake up light wekker

Beste wake up light wekker REVIEW & TEST 2023

Laatst bijgewerkt: 10 feb. 2023

Beste 10 wake up lights wekker lijst [Uit onze 2023 test]

Bekijk hieronder de top 10 beste wake up lights wekker en kies een wake up light wekker die bij jou past!

DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekker

5/5

De DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekkerradio met dubbele wektijd Slaaphulp met USB aansluiting Houtkleurig is een uniek slaapgereedschap dat je helpt om energieker wakker te worden. Het unieke aan deze wekker is dat hij twee wektijden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdelijke wekker instellen voor het weekend, zodat je uitgerust wakker kan worden. De wekker heeft ook een slaapfunctie. Je kunt de wekker instellen op een rustgevend licht dat geleidelijk zwakker wordt. Hiermee kun je rustig in slaap vallen en je slaapritme aanpassen. Je kunt ook kiezen voor verschillende geluiden om je slaapritme te verbeteren. Met de USB-aansluiting kun je je eigen muziek of rustgevende geluiden afspelen. De DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekkerradio met dubbele wektijd Slaaphulp met USB aansluiting Houtkleurig is een uniek slaapgereedschap dat je helpt om energieker wakker te worden. Hij is ontworpen om je te helpen een gezond(er) slaapritme te creëren. Of je nu moeite hebt met wakker worden of juist ontspannen in slaap wilt vallen, de wekker helpt je hierbij. Het licht wordt geleidelijk sterker voor je wektijd, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Daarnaast heeft hij ook een slaapfunctie met rustgevend licht en verschillende geluiden. Met de USB-aansluiting kun je zelfs je favoriete muziek afspelen. Kortom, de DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekkerradio met dubbele we.

Philips HF3500/01 Wake-up

5/5

De Philips HF3500/01 Wake-up Light is een innovatieve manier om je elke ochtend wakker te worden. Het licht van de lamp verspreidt zich geleidelijk door de kamer, waardoor je lichaam alvast begint te wennen aan het naderende ochtendlicht. Tegelijkertijd begint de lamp geluiden te produceren die je wekken zonder je te schokken. De Wake-up light heeft 20 verschillende lichtintensiteiten en 7 verschillende geluidsopties, waarmee je je eigen persoonlijke wake-up routine kunt creëren. Het gebruik van de Philips HF3500/01 Wake-up Light is niet alleen goed voor je ochtendroutine, maar ook voor je humeur. De lamp heeft een natuurlijke zonsopgang simulatie die je helpt om je dag te beginnen met een positieve instelling. Deze lamp is ook voorzien van een snooze-functie waarmee je extra tijd krijgt om wakker te worden voordat je naar je werk toe gaat of je dag begint. Met behulp van de Philips Wake-Up Light kun je gemakkelijk, fris en met meer energie starten op elke dag!

DistinQ Wake-Up Light Wek

5/5

DistinQ Wake-Up Light is een veelzijdige wekkerradio met een dubbele wektijd-functie voor het instellen van twee verschillende wektijden. Je kunt de wekkerradio ook gebruiken om te relaxen en klaar te zijn om in slaap te vallen. Het apparaat is uitgerust met een USB-aansluiting waar je bijvoorbeeld een oplaadbare batterij in kunt steken. Daarnaast heeft de wekkerradio meerdere lichtintensiteiten, afhankelijk van de lichtsterkte in de kamer. Het licht verandert van kleur en intensiteit om je te helpen ontspannen. Het apparaat is ook voorzien van FM-radio, zodat je naar je favoriete muziek kunt luisteren om in slaap te vallen. Bovendien heeft het apparaat een geïntegreerde, energiezuinige LED-lamp die tot wel 20.000 uur mee kan gaan.

Grundig Wake Up Light Nachtlampje

5/5

Naast het wake up light is ook een nachtlampje aanwezig voor als je midden in de nacht de weg moet vinden. Deze wekker heeft ook een tijdweergave, waarmee je je slaapkamer een modern aanzien geeft. Om je helemaal in slaap te sussen, is er ook een FM-radio en natuurlijke geluiden. Je kunt ervoor kiezen om rustgevende muziek of geluiden te luisteren voordat je in slaap valt. Al met al is deze wekker van Grundig een perfecte manier om elke dag met meer energie te beginnen. Je slaapt namelijk beter in een omgeving met een natuurlijk licht. Je wordt wakker in een rustige, comfortabele omgeving. Het is echt de beste manier om je dag mee te beginnen.

Wake up light Speaker rad

5/5

De Wake up light Speaker radio Slaaphulpen Bluetooth Nachtlampje Digitale wekker Wekker Ambilight Radio's is het perfecte antwoord voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare wekker met veel mogelijkheden. De digitale wekker heeft een modern design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Met de verschillende lichtkleuren kun je de kamer gezellig maken en je kunt er muziek mee afspelen. Daarnaast beschikt de digitale wekker over een wake-up light functie. Met deze functie kun je rustig wakker worden door een zacht oplichtend licht. Je kunt je favoriete nummers afspelen via de Bluetooth-verbinding met je smartphone. Ook heeft de wekker een slaaphulpen-functie, zodat je kunt genieten van rustgevende geluiden terwijl je slaapt. De wekker is eenvoudig te bedienen en is een must-have voor iedereen die houdt van comfort en een modern design.

Philips Somneo HF3671/01

5/5

De Philips Somneo Connected HF3671/01 helpt je om op een natuurlijke manier je dag te beginnen. Het licht neemt toe naarmate de tijd vordert, waardoor je ontwaakt op een rustige en energieke manier. Met de SleepMapper-app kun je eenvoudig een alarm, een lichtthema en geluiden instellen. Daarnaast is de Somneo Connected ook een handig hulpmiddel om in slaap te vallen. De externe AmbiTrack-sensor meet de belangrijkste factoren in je slaapkamer en past deze aan aan je behoeften. Met de RelaxBreath-functie wordt je ademhaling gereguleerd, waardoor je rustig in slaap kunt vallen. Daarnaast heeft de SleepMapper-app ook nog een innovatief lichttherapie-programma wat je helpt bij het verminderen van de symptomen van winterdepressie, jetlag of slaapstoornissen.

Philips HF3506/05 Wake-up

5/5

De Philips HF3506/05 Wake-up light biedt je de perfecte start van je dag. Ondanks dat het licht subtiel geleidelijk toeneemt, word je via het licht en het geluid op een natuurlijke manier gewekt en voel je je uitgerust en energiek. Dankzij de zonsopgangsimulatie begint je dag met een warme, gele gloed die langzaam verandert in heldergeel licht. Het geluid van de wake-up light is net zo betoverend als de zonsopgang. Je kunt kiezen uit vijf verschillende natuurgeluiden, waardoor je je weer verbonden voelt met de natuur terwijl je wakker wordt. Met het geïntegreerde radiozendersysteem kun je ook naar je favoriete muziek luisteren als je wakker wordt. Met de Philips HF3506/05 Wake-up light kun je de perfecte start van je dag ervaren. Dit unieke systeem combineert licht en geluid, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. De zonsopgangsimulatie zorgt voor een warme, gele gloed die langzaam verandert in heldergeel licht. Daarnaast kun je kiezen uit vijf verschillende natuurgeluiden, waardoor je je weer verbonden voelt met de natuur terwijl je wakker wordt. Met het geïntegreerde radiozendersysteem kun je ook naar je favoriete muziek luisteren als je wakker wordt. Zo kun je elke dag energiek en vol enthousiasme aan je dag beginnen.

Philips Somneo HF3654/01

5/5

De Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light biedt u de ultieme slaapervaring. Door gebruik te maken van zoninstellingen en het begeleiden van uw ademhaling kunt u ontspannen in slaap vallen en wakker worden met energie. Het lampje is voorzien van RelaxBreathe technologie, waardoor het licht in zachte golven uw ademhaling begeleidt, zodat u een rustige en ontspannen slaap krijgt. Daarnaast kunt u met de Wake-Up Light ook wakker worden op een natuurlijke manier. Het lampje begint uiterst zacht te verlichten, waardoor uw lichaam alvast wakker wordt voordat de wekker gaat. Ook kunt u genieten van het ontspannende gevoel van een zonsopgang, omdat het lampje wordt verlicht met een warme gloed. Zo wordt u uitgerust wakker, klaar om de dag tegemoet te gaan.

UPLY Wake Up Light Smart

5/5

De UPLY Wake Up Light Smart Clock is de perfecte oplossing voor de meest comfortabele manier om wakker te worden. Met deze slimme wekkerradio heb je de mogelijkheid om je eigen wake-up ritueel te creëren. Het heeft een natuurlijke zonsopgangsimulatie die je helpt om je biologische klok op het juiste moment te resetten. De UPLY Wake Up Light Smart Clock heeft nog meer te bieden dan alleen het simuleren van zonsopgang. Je kunt er ook je favoriete muziek op afspelen en het heeft een USB-oplaadpunt, zodat je je telefoon of tablet op kunt laden. Je kunt ook gebruik maken van de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de slimme wekker bedienen met Google Home of Amazon Alexa. Met de 4 alarmsets kun je het alarm op verschillende tijden instellen, zodat je nooit meer te laat komt. De UPLY Wake Up Light Smart Clock is een slimme wekker die je helpen om elke ochtend fris en energiek wakker te worden. Genieten van een natuurlijke zonsopgang, luister naar je favoriete muziek en laad je mobiele apparaten op met de USB-oplaadpoort. Je kunt de wekker ook bedienen met Google Home of Amazon Alexa. De UPLY Wake Up Light Smart Clock is alles wat je nodig hebt voor een perfecte start van je dag.

Philips HF3519/01 Wake-up

5/5

De Philips HF3519/01 Wake-up light is de perfecte oplossing om je elke morgen op een natuurlijke manier wakker te maken. Het licht dat het apparaat produceert, is geïnspireerd door de kleuren van de zonsopgang. Deze kleuren veranderen geleidelijk van zacht ochtendrood naar warm oranje en uiteindelijk in helder geel licht. De intensiteit van het licht wordt geleidelijk verhoogd, waardoor je op een geleidelijke manier wakker wordt. Daarnaast produceert het apparaat ook geluid, waar je op kan instellen hoe hard je het wilt hebben. Je kunt kiezen uit verschillende natuurlijke geluiden, zoals een vogelgezang of een zacht briesje. Met deze combinatie van licht en geluid word je elke morgen op een natuurlijke manier wakker. Je begint de dag met een fris gevoel, klaar om de dag tegemoet te treden. Met de Philips HF3519/01 Wake-up light start je de dag met een goed humeur!

Inhoudsopgave

wake up light wekker productvergelijking - Vraag + antwoord

We vergelijken verschillende wake up lights wekker op prijs, kwaliteit, bruikbaarheid en vele andere factoren. Onze experts vergelijken alle wake up lights wekker met elkaar.

We verkopen zelf geen wake up lights wekker. We vergelijken elke wake up light wekker voor de beste top 10 en verwijzen je door naar aanbieder met de beste prijs.

Als je op de knop met ‘Vind de beste prijs!’ klikt kom je op de pagina waar je het product kan bestellen.

Onze experts laten naar voren gekomen dat DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekker het beste is. Iedereen heeft andere voorkeuren dus bekijk zelf ook goed alle producten.

Auteur

Bennie Rijnman

Hoi, ik ben Bennie en ik zit al jaren in de lifestyle branche. Ik wil mannen helpen door op deze website allemaal top 10 lijstjes voor mannenproducten te maken. Zo hoef jij als man niet te shoppen op twintig verschillende websites.

Kies voor het juiste product: lees onze wake up light wekker reviews

We hopen je te hebben geholpen bij het kiezen van een wake up light wekker die bij jou past. Vergelijk zelf ook de verschillende wake up lights wekker met elkaar, het is en blijft namelijk een persoonlijke keuze. Het kan zijn dat jij een DistinQ Wake-Up Light Wek beter vindt dan een DistinQ Wake-Up Light Wifi Smart Wekker.

Disclaimer: We werken samen met betrouwbare partners. Wij verkopen zelf geen wake up lights wekker en zijn ook niet aansprakelijk voor de levering van een product.

Best geteste wake up lights wekker - Conclusie

Het lijkt erop dat wij je goed hebben geïnformeerd met deze top 10 wake up light wekkers. Zelfs als je bij je keuze een beetje twijfelt, is er een kans dat je deze steeds belangrijker wordende technologie kunt gebruiken om een natuurlijke, rustige en vrolijke start van je dag te garanderen. Wij hopen dat je uiteindelijk een wake up light wekker kunt kiezen waar jij je goed bij voelt. Als je nog twijfelt, dan kunnen wij je wellicht helpen. We hebben veel ervaring met deze producten, dus als je met ons enkele vragen wil stellen of gewoon op zoek bent naar advies, dan staan wij altijd voor je klaar. Natuurlijk ligt de definitieve keuze aan jou, maar we kunnen je helpen bij het vinden van een wake up light wekker die bij je past. Laat het ons dan dus weten, we staan voor je klaar!

Gepubliceerd op: 10 jan. 2023